De Kersepit

Wat doet "De Kersepit"

Ja, wat doet onze vereniging?
Op de eerste plaats: voldoen aan het in de Statuten gestelde doel. Dit doel is het organiseren van carnavalsactiviteiten en culturele manifestaties in de ruimste zin van het woord. Zij geeft daar vorm aan door het organiseren van vele evenementen, waaronder ook evenementen met een sociaal aspect.

Deze zijn:

  • Prinsenbal (in november)
  • Prinsenreceptie
  • Arrangement met Pronkzitting
  • Seniorenmiddag
  • Diversen carnaval thema-avonden

De vereniging laat hiermede de keuze aan U. 
De opening van het carnaval, op zaterdag, vindt plaats tijdens de “Sleuteloverdracht”, gevolgd door de Optocht. De daarop volgende carnavalsdagen worden ingevuld zoals elder op deze site is vermeld. In de twee weken voor carnaval vindt het ziekenbezoek plaats. Een sociaal aspect dat niet meer is weg te denken.

De werkzaamheden

Deze worden uitgevoerd door het bestuur, de leden en de leden van de Raad van Elf. De in het leven geroepen Werkgroepen staan het bestuur bij in de organisatie van alle activiteiten. De zorg voor een goed verloop wordt gezamenlijk gedragen. Deze bindende factor binnen de vereniging is mede bepalend voor het genoegen dat men beleefd aan het lidmaatschap van de vereniging. Iedereen heeft de mogelijkheid om zijn of haar creativiteit te tonen.

Interesse?

Is uw interesse gewekt of mocht u meer willen weten over de vereniging of uw medewerking willen verlenen aan een van haar activiteiten neem dan contact op met een van de leden van het bestuur. Wilt u de sfeer binnen de vereniging proeven kijk dan eens rond tijdens een van de evenementen en maak een praatje met wie dan ook van de vereniging.

Hoe kan ik lid worden?

“De Kersepit” is een vereniging waarvan iedereen lid kan worden. Draagt u als geboren Mierlonaar de vereniging een warm hart toe? Woont u recentelijk in Mierlo en wilt u graag lid worden van een vereniging? Wilt u in uw vrije tijd eens echt met iets anders bezig zijn? Willen u en uw partner zich in ons Mierlo op een plezierige wijze manifesteren? Wordt dan lid van onze vereniging! Contactpersoon: Monica Leenders, secretaris, info@dekersepit.nl  De kosten van het lidmaatschap bedragen slechts 25 euro per jaar.